Kahvila

24-paikkainen Kahvila sijaitsee Kempeleen ydinkeskustassa aivan K-supermarketin läheisyydessä. Tarjolla runsaasti asiakasautopaikkoja kahvilan läheisyydessä.


Kahvilassa tarjoamme asiakkaille päivittäin tuoreet pullat, viinerit, suolaiset syötävät ja herkullisia kakkuja sekä leivonnaisia kahvin kera. Meillä santsikuppi kahvia tai teetä ei maksa mitään! Tarjolla myös erikoiskahveja ja kaakaoita, jotka valmistamme Pauligin cupsolo-laitteella.


Leivonnaiset valmistamme itse käsityönä, joten voimme taata niiden laadukkuuden.Vitriinissä tarjolla päivittäin useampia makuvaihtoehtoja. Juustokakut ovat bravuurimme ja pyrimme valmistamaan ne gluteenittomista ja laktoosittomista raaka-aineista.


Täytämme päivittäin tuoreet leivät, sämpylät ja croissantit tarjolle. Nämä sopivat hyvin aamupalaksi ja pienempään suolaiseen nälkään niin kahvihetkiin kuin kokouksiin.


Meillä on myös arkisin tarjolla lounas klo 10.30-14. Lounaaksi tarjolla on aitoa itsetehtyä kotiruokaa, keittoa ja ravintolan tarjonnasta poiketen asiakkaan itse räätälöimä salaatti.


Kotiruoka suosikkeja ovat erityisesti pihvipäivät, viskaalin jauhelihasta itsetehdyt lihapullat ja omin kätösin survottu perunamuusi sekä mehukas jauhelihalasagne. Lämpimän ruuan lisäksi kotiruoka sisältää salaattibaarin, leivät, ruokajuomat, jälkiruuan ja kahvin. Syö vatsasi täyteen vain hintaan 9,00€.


Kevyemmäksi lounasvaihtoehdoksi meillä on tarjolla keitto 2-3 kertaa viikossa.. Asiakkaiden suosikkeja ovat kasvissosekeitot ja erityisesti kermainen lohisoppa. Edullinen 7,80 € keittolounas sisältää myös salaattibuffan, leivät, ruokajuomat, jälkiruuan ja kahvin.


Salaatin täytteet asiakas saa itse valita. Tarjolla runsas valikoima täytteitä lämminsavulohesta savuporoon ja niistä voi koota kymmeniä erilaisia salaatteja. Lounasaikaan tarjoamme salaatin ostajille leivät, ruokajuomat, jälkiruuan sekä kahvin. Salaattia voi tulla nautiskelemaan myös iltapäivästäkin, sitä on tarjolla aina, edullinen hinta vain 7,80

Meiltä saa lounasruuat ja salaatit myös kotipakettiin!

Kahvilassamme on myös mahdollisuus järjestää pienempiä tilaisuuksia, juhlia ja tapahtumia.